Flygelederforeningen byttet nylig mobilavtale fra Telenor, som vi har hatt i mange år, til Release AS. Release AS leverer mobiltjenester med akkurat samme dekning og kvalitet som Telenor, noe vi har fått dokumentert i et eget skriv fra Telenor.

For vår del medførte byttet en betydelig reduksjon i kostnadene, samt at vi har en egen kontaktperson som følger oss opp på en svært effektiv og god måte. Vi har minst like god kvalitet på leveransene som vi har hatt over flere år fra Telenor, bare til en mye lavere pris.
 
Release AS stiller gjerne opp for de av foreningens medlemmer som eventuelt skulle ønske å bytte til en, etter vår erfaring,  billigere leverandør enn både Telenor og Telia. 
 
Skulle dere ønske å bytte leverandør eller har noen spørsmål, ta kontakt med salgsleder i Release AS, Per-Christian Bergesen, på telefon +47 48 005 005 eller e-post per.christian.bergersen@release.no
 
Vi kan absolutt anbefale Release AS!