Synes noen det har vært litt mange uenigheter om arbeidstid, trøbbel rundt kompensasjoner, snodige AML-tolkninger, Overenskomst-kreativitet og utpreget grad av dobbeltkommunikasjon i den senere tid? Det synes definitivt både styret i NFF og Ressursstyring og HR i Avinor Flysikring. Nå er det satt av en todagers workshop i starten av november for å forsøke å løse i alle fall noen floker…

Tirsdag 6. til onsdag 7. november har delegater fra styret i NFF og Ressursstyring og HR i Avinor Flysikring tenkt å låse seg inne på et møterom i Oslo et sted, og ha som målsetning å ikke komme ut igjen før vi som et minimum vet hvor vi står i en hel rekke saker. Det er nok kanskje for mye å forvente at vi skal bli enige om alt i løpet av denne workshopen, men dersom man klarer å komme til bunns i hvor skoen egentlig trykker i samarbeidet, og ha tid nok til å diskutere hva partene mener om ulike tema, kan mye godt arbeid være gjort.

Styret i NFF har i alle fall klare forhåpninger om at vi skal klare å lande noen enkle tariffuenigheter, og kanskje definere skriftlig hva andre slike uenigheter egentlig går ut på etter disse to dagene, slik at vi vet hvordan vi skal angripe ulike saker i etterkant. På vegne av NFF deltar Robert Gjønnes, Olav Aadal, Bendik Heggelund og Tom-Snorre Skaret.