Årsmøtet 2019, selv om det er en stund til det materialiserer seg, er likevel under aktiv planlegging. Foreløpig har styret kommet fram til tid og sted, og tenker med dette å dele informasjonen med fellesskapet

Årsmøtesamlingen legges til tidsrommet torsdag 21. – søndag 24. mars 2019, og åstedet for denne happeningen er hotell Scandic Maritim i Haugesund. Hotellet reklamerer selv med at de har idyllisk beliggenhet i Smedasundet, bare 15 minutter fra flyplassen, samt at de serverer Haugesunds beste hotellfrokost. Her kan man altså sannsynligvis ikke skylde på tomme energilagre dersom diskusjonene på Årsmøtet går litt trått…

Vi gleder oss til å besøke Haugesund, og håper også lokalavdelingen vår i området setter pris på å få besøk av oss! Mer informasjon om reiseopplegg, agenda, program og slikt vil selvsagt komme etter hvert.