Avinor sitt E-sport-lag i Counter Strike 2 spilte onsdag 17. april den 4. runden i 3. divisjon i HCL. Det gjorde de foran en hel gjeng av kolleger som hadde tatt turen for å heie og i anledning lønningspils eller «kredittkort-pils», da lønna ikke hadde tikket inn enda.

Det ble en brakende suksess, både sportslig og sosialt, da laget spilte en treningskamp og to tellende kamper i ligaen. IGL (in-game leader) Christoffer «BOBBA» Bådsvik ledet sine gutter Tobias «Banos» Lange Moi, Martin «Rymle» Lesjø, Thomas «Zilverfish» Gjerde, Jan Martin «J.M» Huus, Alessandro «Bottomfragger» Seeligmann og Jon «FatChicken» Horpestad til seier etter seier. To komfortable 13-1 (treningskamp) mot Knowit og 13-2 mot Equinor ledet opp til høydepunktet for kvelden – kampen mot GH Vixens.

GH-Vixens, damelaget som til nå ledet hele divisjonen og allerede hadde feid gulvet med våre gutter i en tidligere runde med tallene 13-7, sto nå som neste motstander. Gutta fikk en knallstart og ledet 2-0 før jentene snudde og gikk opp i ledelsen. Avinor lå under både 3-6 og 6-9, før de satte på turboen og vant 13-10 og dermed sikret seg en plass i sluttspillet.

Som selvutnevnt presseansvarlig og mental coach vil jeg si tusen takk til alle som møtte opp og lagde liv og stemning og bidro til en fantastisk flott kveld!

Skrevet av Jan Magne Steine