«I 2013 feiret vi vårt 40-årsjubileum og lanserte boken vår – Alt under kontroll – en hyllest til foreningens fire første tiår. I år lanseres en jubileumsutgave, som forteller historien videre frem til Flygelederforeningens 50-års dag – kapittel seks til boken»

 

Mot nye høyder

Dette er starten av forordet til årets jubileumsbok. Vi har sendt ut et eksemplar til alle medlemmer, og hvis du ikke har fått kan du ta kontakt med din lokale tillitsvalgt. Ottar Julsrud har sammen med Terje Dahlseng Eide og Frode Antonsen laget denne boka for oss. Den anbefales på det sterkeste, ikke minst for å hjelpe oss å huske på vår stolte historie.

 

50-årsjubileumet ble behørig feiret lørdag 25. mars på Sommerro Hotell i Oslo sammen med gode venner og kolleger. Nåværende og tidligere styremedlemmer, tillitsvalgte, andre medlemmer og inviterte gjester kom sammen og feiret foreningen. Per Lunder gjorde en strålende jobb som toastmaster, og geleidet oss på sin helt egen måte gjennom middagen.

     

 

Selve årsmøte ble gjenomført fredag 24. mars på samme sted. Grete Ovnerud ble, som første kvinne noen gang, valgt som årsmøtedirigent og sammen med referent Bendik Heggelund ledet hun årsmøte på et utmerket måte.

 

Vi er stolt over våre første 50 år, og gleder oss til de 50 neste!