I 2019 er det 50 år siden starten på den moderne homokampen: Natt til 28. juni 1969 hadde folk sett seg lei av politiets trakassering av skeive og bestemte seg for å kjempe tilbake på utestedet Stonewall Inn i New York. Siden den gang har juni blitt ansett som Pride måned over hele verden. 50-års jubileet vil feires med brask og bram over hele verden.

Styret i Norsk Flygelederforening ønsker å markere at vi er stolte av av mangfoldet, hva vi gjør, hvordan vi ser ut, hvem vi elsker og hva vi synes er viktig. Vi er en fagforening som jobber for alle medlemmene våre, uansett legning, hudfarge, kjønn og tro.

Vi har laget en norsk og en internasjonal prideversjon av logoen vår.

I tillegg har vi laget to rammer som medlemmene våre kan bruke på Facebook for å vise sin tilhørighet til yrket, foreninga og støtte til Pride. Disse vil bli tilgjengelige på vår Facebook-profil etter midnatt natt til 1.6.2019.

Vi håper dere setter pris på den fargerike logoen vår. Vi er stolte av det mangfoldet vi er en del av!