GFL har blitt arrangert i stort sett hvert år siden 1976 og er et sosialt arrangement med mellom 6-800 deltakere fra de fleste av de europeiske landene pluss USA/Canada og Australia. Deltakerne er fordelt på ca 50 lag som alle har en Team Captain. Team Norway er et lag på 6-8 st. med Per Vatn som. Captain.
Arrangementet varer en uke , har åpningsseremoni og farewell dinner, et theme party, afterski/nattklubb hver dag/kveld, 3 dager med ulike konkurranser som langrenn, storslalåm og snowboard. I konkurransene er det hele spennet fra de som virkelig konkurrerer til de som kler seg ut og bare gjør det for moro skyld.

 

GFL Team Norway har akkurat kommet hjem fra et fabelaktig GFL2023 i Galtür, Østerrike, godt arrangert av Team Munich Snowdogs. Det var forvarsel om snømangel i alpene, men i Galtür var det gode forhold og det ble mer snø utover i uken. Munich Snowdogs er kjent for å levere gode events og uken inneholdt fantastiske afterskier, temakvelder, spa, skikonkurranser, god mat og drikke og mye mere.

 

Morten Hornnes, Polaris Øst, utmerket seg med å være den raskeste på langrennskonkurransen og ikke et øye var tørt når «Ja vi elsker» ble spilt.

 

GFL2023 samlet ca 600 personer fra brorparten av Europas land samt USA, Canada og Australia. Det er et veldig sosialt event der det er lett å bygge nettverk og samhold.

 

I år ble vi bedt om å vise solidaritet med situasjonen i Ukraina og ca 700 kosebamser og annet trengende utstyr ble samlet inn.

 

GFL2024 blir arrangert i mars -24  i Bansko, Bulgaria. Nettside skal innen kort tid være oppe på lufta.

 

Norge stakk ut haken på Captains Meeting og melde seg frivillig til å arrangere GFL2025 på Gausta søndag 26.jan – 2:a feb 2025 og vi ble valgt😊

 

Noen Gaustateasers:

GFL_Gausta.mp4

GFL_offpiste.mp4

PreGFL i 2025 (2-3 dagers treff i september 2024) blir trolig Highlights: Oslo-Flåm-Bergen med (russe)buss.

 

Teaser med mesteparten fra Flåm!

https://schage.no/aktuelt/flam-blir-norways-best-a156af49

 

Kan si at å få bli med på en afterski som tar av med 600 kollegaer bør være på enhver sin Bucket List 🙂

 

Interessert i å få informasjon om GFL Team Norway? Søk opp gruppen med samme navn på Facebook. Vi blir gjerne et større team!

 

 

 

Øverst fra venstre: Espen Olaussen (VA), Øyvind Hansen (VA), Kjetil Guntvedt (BD)
Nederst fra venstre: Ronny Simonsen (OS), Per Vatn (OS), Morten Hornnes (OS)