NFFs mangeårige advokat Christopher Hansteen har skiftet jobb fra advokatfirma Grette til advokatfirma Hjort. 

Advokat Hansteen skiftat arbeidsgiver fra 1.3.2020. Han gikk fra advokatfirma Grette til advokatfirma Hjort. Ettersom Hjort har en rammeavtale med Avinor er det av den grunn ikke lengre mulig for oss å benytte ham som vår faste advokat.

Dette synes vi er leit ettersom Hansteen har jobbet med oss i flere år, og har vært til stor hjelp for oss i flere saker. Dette medfører også at vår rammeavtale med Grette har opphørt.

Vi har etter råd og anbefaling fra Hansteen etablert kontakt med ny advokatforbindelse. Advokat og partner i advokatfirmaet Homble Olsby Tore Lerheim er vår nye advokat.

Tore ble partner i Homble Olsby 1. september 2014. Han kom da fra stilling som advokat ved juridisk kontor hos Tekna – teknisk-naturvitenskapelig forening, og arbeidet før dette i advokatfirmaet Wikborg Rein.

Tore arbeider hovedsakelig med arbeidsrett, pensjon og prosedyre og har møterett for Høyesterett. Han arbeider også med saker innen alminnelig kontraktsrett og internasjonal privatrett. Han har bistått arbeidstakere på alle nivåer og mange mellomstore og store virksomheter, og har allerede hjulpet oss med flere ting den siste tiden.

Vi ser frem til et godt samarbeid med Tore – dette blir veldig bra!

Om det er noen spørsmål eller om dere som medlemmer trenger juridisk hjelp så ta kontakt med NFFs leder Robert Gjønnes.